A+ R A-
22 Σεπτεμβρίου 2018
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 21:26

Μια ιστορία που διδάσκει…

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο

ΓIANNHΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ

 

Η περίπτωση της ανόδου της ομάδας του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στην Β’ Εθνική Κατηγορία, είναι πραγματικά μια ιστορία, από την οποία όλοι μπορούμε να διδαχθούμε…
Η ομάδα ξεκίνησε με μια μέτρια πορεία πέρσι τον Σεπτέμβρη, δούλεψε στην συνέχεια εντατικά, αλλά το γεγονός ότι είχε χάσει αρκετούς βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια, την έφερε δευτεραθλήτρια στο πέρας της αγωνιστικής. Προσέφυγε μαζί με άλλες τρεις ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, καθώς πολλές από τις ομάδες της Football league δεν είχαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην κατηγορία αυτή.
Στο μεταξύ ανακοινώθηκε ότι οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα ανέβαιναν κατά την διαδικασία του τοπικού, δηλαδή με μπαράζ… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απογοήτευση στην διοίκηση του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, καθώς πλέον ένας και μόνο αγώνας, θα έκρινε την άνοδο (και όχι η βαθμολογία), με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, έτσι ώστε να δημιουργείται πέραν της καχυποψίας και ανασφάλεια για το αποτέλεσμα της συμμετοχής. Η Διοίκηση είχε φτάσει στο σημείο, ακόμη και να παραιτηθεί από την συμμετοχή στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, καθώς ο πρωταθλητισμός 4 συνεχών περιόδων ήταν ιδιαίτερα δαπανηρός και χωρίς αποτέλεσμα.
Τότε ανακοινώνει η ΕΠΟ, ότι για μια κενή θέση, θα έπρεπε να γίνει μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητριών και τις κάλεσε να καταθέσουν εγγυητική επιστολή 300.000 ευρώ. Άλλος μεγάλος αγώνας να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα και ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ στο παρά τρία κυριολεκτικά μπόρεσε να εκδόσει εγγυητική επιστολή τράπεζας και να την καταθέσει στα γραφεία της ΕΠΟ, μαζί με την ομάδα της Δόξας Δράμας.
Στο μεταξύ απορρίπτεται η προσφυγή των δευτεραθλητριών και μόνος δρόμος πλέον είναι ο αγώνας μπαράζ… Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί, έναντι μιας ομάδας ασθενέστερης στο χρονικό εκείνο σημείο. Όμως η ΕΠΟ εκδίδει ανακοίνωση που λέει ότι δεν θα γίνει τελικά μπαράζ… Θρήνος!!! Η απογοήτευση είναι μεγάλη, γίνονται σκέψεις ακόμη και για το τοπικό. Μετά γίνεται δεκτή προσφυγή της Δόξα Δράμας και η ίδια η ΕΠΟ επαναπροκηρύσσει τον αγώνα. Όμως ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ πλέον δεν αισθάνεται έτοιμος, οι ημερομηνίες πια είναι υπερ της ΔΟΞΑΣ, που είχε πολλούς επαγγελματίες παίκτες.
Η ανακοίνωση ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αποχωρεί και ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ παίζει στο τοπικό, ήταν η αλλαγή της κατάστασης!!! Όλοι μέχρι και την Δευτέρα περιμένουν με κομμένη την ανάσα, να δουν αν η ΕΠΟ θα πάρει την μεγάλη απόφαση να ανεβάσει χωρίς μπαράζ και τις δυο ομάδες, πράγμα το οποίο και κάνει. Την επόμενη ημέρα απορρίπτει και ένσταση της Χαλκίδας η οποία ζητάει να γίνει νέο μπαράζ. Η ΑΡΤΑ είναι πια στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ!!! Το χρονικό αυτό το παρουσιάζουμε, ως ένα μήνυμα ελπίδας. Όταν όλα δείχνουν ότι πάνε κατά διαόλου, σε αυτό το κράτος- λοταρία, μπορεί να σου κάτσει και κάτι καλό. Και αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα, όπως και στο ποδόσφαιρο…

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

13728247
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
4619
28732
125486

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος