A+ R A-
16 Ιανουαρίου 2019
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 09:03

Είχαμε και παρατράγουδα, στις εκλογές της ΝΔ;

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

|

Καλά θα κάνει ο επανεκλεγείς πρόεδρος Δημήτρης Σκανδάλης, να στείλει και τα στοιχεία αυτά, στην κεντρική διοίκηση, να έχει κι αυτή την δυνατότητα, να διαμορφώσει άποψη...

 

 

 

 

Δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί πως οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν ακριβώς όπως θα επέβαλλε η σοβαρότητά τους και μάλιστα στην κρίσιμη πολιτική συγκυρία, που διανύουμε. Που σημαίνει η έκφραση όλων των μελών του κόμματος, θα ήταν περισσότερο αναγκαία απ’ την σκοπιμότητα, για να εκλεγεί ο ένας ή ο άλλος... πολυφορεμένος παράγοντας, που και στο παρελθόν απέδειξε ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο και φυσικά στον τόπο του.

Για μια ακόμη φορά, ο πολύπειρος περί τα κομματικά πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Νίκος Κέφης, έκανε λόγο για «ασύμμετρες δυνάμεις», οι οποίες έδρασαν καταλυτικά. Σημαίνει πολλά αυτό, αλλά τα όσα σημαίνει, ας τα αναλύσουν οι έχοντες την ευθύνη για την λειτουργία της κομματικής οργάνωσης, όχι μόνο στην Άρτα, αλλά και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα.
Τρία παραδείγματα... Στην ΔΗΜΤΟ Γ. Καραϊσκάκη, ήταν εγγεγραμμένα μέλη σαράντα (40) και ψήφισαν τριάντα εφτά (37), μέχρι τις 9,30 το πρωί. Από εκείνη την στιγμή και μετά ουδείς. Στην ΔΗΜΤΟ Κεντρικών Τζουμέρκων, οι κάλπες άνοιξαν στις 11 το πρωί και όχι στις 9 όπως έλεγε η απόφαση της εφορευτικής επιτροπής. Ήταν εγγεγραμμένα μέλη 59 μέλη και ψήφισαν 45, αμέσως μετά τις 11 που άνοιξαν οι κάλπες. Στην ΔΗΜΤΟ Ν. Σκουφά, οι εκλογές δεν έγιναν στην έδρα του Δήμου το Πέτα, αλλά στο Κομπότι και παρατηρήθηκε το φαινόμενο να έχουν όλα τα ψηφοδέλτια, τους τρεις σταυρούς που δικαιούταν το κάθε μέλος. Κανένας λιγότερους...

Καλά θα κάνει ο επανεκλεγείς πρόεδρος Δημήτρης Σκανδάλης, να στείλει και τα στοιχεία αυτά, στην κεντρική διοίκηση, να έχει κι αυτή την δυνατότητα, να διαμορφώσει άποψη.

 

Δεν κατάλαβαν!

 

Την ώρα που στην Άρτα, εξελισσόταν τα «παρατράγουδα» που εν τάχει περιέγραψε η στήλη, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την συμμετοχή του στις εκλογές, επιχειρούσε να δώσει μια ουσιαστική πολιτική απάντηση, στην κυβέρνηση που επισείει την αποκάλυψη των σκανδάλων για την χρηματοδότηση των κομμάτων, για να χτυπήσει το κόμμα της αντιπολίτευσης εν όψει εκλογών.

με την καθολική συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες, αφού προηγουμένως είχαν καταθέσει την συνδρομή τους, έφευγε το μήνυμα ότι πλέον η ΝΔ, θα στηρίξει τα οικονομικά της, μόνο στις συνδρομές των μελών (σ.σ. ο λογαριασμός είναι πολύ καλός), οπότε τα όσα κι αν παρουσιάσει ο Τσίπρας, δεν θα έχουν καμία πρακτική αξία...

Κι εκεί που οι παραγοντίσκοι της Άρτας, με βάση την συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία, θα έπρεπε να προβάλλουν το στίγμα της πολιτικής διαφοράς, κοίταζαν ποιός θα πάρει έναν ή δυό σταυρούς παραπάνω.

Τι να πει κανένας;

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

14272592
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
2224
13073
80101

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 επισκέπτες και κανένα μέλος