A+ R A-
21 Νοεμβρίου 2017
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017

|

Και οι 6 διακρίσεις επιβεβαιώνουν με σαφήνεια την προσήλωση της Τράπεζας στην στρατηγική κατεύθυνση της διαρκούς παροχής καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες της...

 

 

 

Eξι βραβεύσεις, που αναδεικνύουν τις πλέον επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αποκόμισε η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του θεσμού των Impact Business IT Excellence (BITE) Awards για το 2017.
Η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε:
*Δυο βραβεία κορυφαίας επίδοσης. Το πρώτο αφορά στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εφαρμογή της νέας πρωτοποριακής σε παγκόσμιο επίπεδο υπηρεσίας «Ταμίας από Απόσταση» στην κατηγορία «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω Information&CommunicationTechnology».  Οι πελάτες της απολαμβάνουν την υπηρεσία σύνδεσης μέσω video κλήσης με ταμίες της Τράπεζας, για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής.
Το δεύτερο αφορά στην εξειδικευμένη εφαρμογή «Affordability & Treatment tool» στην κατηγορία «Επιχειρηματικής Ευφυίας & Αναλυτικής». Η εφαρμογή, που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Τράπεζας, χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και τη σύνθεση προτάσεων ολοκληρωμένων και βιώσιμων λύσεων αναδιάρθρωσης δανειακού χαρτοφυλακίου ιδιωτών.
*Δυο βραβεία άριστης επίδοσης. Το πρώτο αφορά στο «Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow» στην κατηγορία «CRM & Digital Marketing». Το πρόγραμμα «yellow» δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα των πελατών της Τράπεζας.
Το δεύτερο αφορά στην πρωτοποριακή εφαρμογή «Branch Marketing Management (BMM)» στην κατηγορία «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/Marketing». Με την εφαρμογή, που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Τράπεζας, επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των προϊόντων σε τοπικό επίπεδο, η άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα του Δικτύου σχετικά με ευκαιρίες προβολής που παρουσιάζονται, καθώς και η βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης της Τράπεζας.
*Δυο βραβεία εξαιρετικής επίδοσης. Το πρώτο αφορά στην καινοτόμο υπηρεσία «PaperlessCashier» στην κατηγορία «Διαχείριση Εγγράφων & Ροής Εργασιών», που περιλαμβάνει το συνδυασμό ηλεκτρονικής υπογραφής (eSignature) και ψηφιακής αρχειοθέτησης. Είναι διαθέσιμη στα ταμεία της Τράπεζας Πειραιώς. Στόχος είναι η απλοποίηση και η επίσπευση των συναλλαγών.
Το δεύτερο αφορά στην υλοποίηση του πολύπλοκου έργου ενοποίησης των υποδομών διαχείρισης ιστορικών δεδομένων των 7 ενοποιηθεισών Τραπεζών στην κατηγορία «Ενοποίησης Συστημάτων». Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής (networkvirtualization). Οι πεπαλαιωμένεςυποδομές εκσυγχρονίσθηκαν  και ακολούθως συγχωνεύθηκαν σε νέες ενιαίες  φυσικές υποδομές.
Και οι 6 διακρίσεις επιβεβαιώνουν με σαφήνεια την προσήλωση της Τράπεζας στην στρατηγική κατεύθυνση της διαρκούς παροχής καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη τη συνεχώς εμπλουτιζόμενη τεχνολογική της υπεροχή και ταυτόχρονα την τεχνολογική πρωτοπορία  της Τράπεζας Πειραιώς.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 10:45

Δελτίο Ειδήσεων - 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

|

Οι τοπικές ειδήσεις, με την δημοσιογραφική εγκυρότητα της εφημερίδας "Η ΓΝΩΜΗ"

 

 

 

Συνεχίζουμε με το δελτίο ειδήσεων, με όλο το πολιτικό - κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι τη περιοχής...

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O ίδιος φρόντισε να έχει μια χρήσιμη πολιτική και κοινωνική παρουσία, να μην εκθέτει την φιλία με τον αρχηγό, όπως συμβαίνει με άλλους μνηστήρες του χρίσματος του υποψηφίου βουλευτή, που ανά πάσα ώρα και στιγμή επικαλούνται τον "μπάρμπα στην Κορώνη"!

 

 

 

 

 

Αυτό που είχαμε παρουσιάσει ως σίγουρο, σε προηγούμενα ρεπορτάζ της "Γ" επιβεβαιώνεται τώρα και απ' την έγκυρη εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", η οποία παρουσίασε, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες, την λίστα με τα 50 νέα πολιτικά στελέχη της ΝΔ, τα οποία με αυτή την διαδικασία, στην ουσία χρήζονται υποψήφιοι βουλευτές.

Πρώτος στην εν λόγω λίστα, είναι ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Παπαδημητρίου, ο οποίος πλέον και επίσημα παίρνει τον τίτλο του στελέχους, που μπορεί να μιλάει για λογαριασμό της ΝΔ, σε κάθε συγκέντρωση που γίνεται ή όπου καλείται να εκφράζει επίσημα τη ΝΔ. Αυτό οδηγεί και στην εξασφάλιση της μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όποτε κι αν γίνουν εκλογές.

Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε στην εξέλιξη αυτή, γιατί όσοι αναλύουν με βάση τα γεγονότα τις εξελίξεις, θα έπρεπε να έχουν σαν βάση της ανάλυσης, το γεγονός πως ο Ντίνος Παπαδημητρίου, ήταν το μοναδικό στέλεχος της ΝΔ στην Άρτα, που απ' την αρχή στήριξε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη... Σε εποχές χαλεπές, για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Είχαμε εξηγήσει τότε, πως το Μτητσοτακέικο, για όλα μπορεί να κατηγορηθεί, εκτός του ότι πρόκειται να ξεχάσει φίλους, που αποδεδειγμένα τους έχουν στηρίξει... Και τότε είχαμε επισημάνει, ότι τον αγώνα για τη εξασφάλιση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο Ντίνος Παπαδημητρίου, τον ξεκινούμε από προνομιακή θέση.

Παράλληλα ο ίδιος φρόντισε να έχει μια χρήσιμη πολιτική και κοινωνική παρουσία, να μην εκθέτει την φιλία με τον αρχηγό, όπως συμβαίνει με άλλους μνηστήρες του χρίσματος του υποψηφίου βουλευτή, που ανά πάσα ώρα και στιγμή επικαλούνται τον "μπάρμπα στην Κορώνη"! Παράλληλα και με την ιδιότητά του, ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης, λειτούργησε και υπέρ του κόμματος, προβάλλοντας σοβαρό πολιτικό λόγο και πρόταση, για τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας.

Όμως έχει αξία να δει κανένας και το πόσο δύσκολο, ήταν για το κάθε υποψήφιο πολιτικό στέλεχος, να περιληφθεί σ' αυτή την λίστα. Διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": " Στην πλατφόρμα μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί περίπου 3.000 βιογραφικά. Εχουν ήδη διεξαχθεί 1.200 συνεντεύξεις, για τις οποίες έχουν αφιερωθεί 900 ώρες από δέκα ομάδες, στις οποίες μετέχουν 32 αξιολογητές. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμμετεχόντων είναι τα 42 έτη".

Ιδιαίτερη αξία, για την ουσιαστική αξιολόγηση των στελεχών, έχει και η αποστροφή του λόγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν τον περασμένο Οκτώβριο εγκαινίαζε τις διαδικασίες συγκρότησης του πολιτικού Μητρώου. Την αναφορά αυτή θυμίζει "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": «Δεν είναι δυνατόν όποιος έχει πρόσβαση, ας πούμε, στον τρίτο όροφο της Πειραιώς, στο γραφείο του προέδρου, να είναι αυτός που θα έχει προνομιακή μεταχείριση σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή του αύριο σε ένα ψηφοδέλτιο. Χρειαζόμαστε διαδικασίες, δομές, μηχανισμούς αξιολόγησης και κυρίως τη βεβαιότητα σε όλη την κοινωνία ότι είμαστε ένα κόμμα το οποίο σκέφτεται και αντιλαμβάνεται τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού του διαφορετικά από ό,τι έκανε μέχρι σήμερα».

 

ntinos-2016-kiriakos-77-a

 

Η δήλωση του Ντίνου Παπαδημητρίου

 

Αποτελεί μεγάλη τιμή να είμαι κομμάτι της ανανέωσης που επιχειρεί ο πρόεδρος τη Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ανανέωση της παράταξης σε πολιτικό προσωπικό περνάει στην πράξη. Σπάνε στερεότυπα και παλαιοκομματικές αντιλήψεις, με τους ενεργούς πολιτικά πολίτες να μπορούν να έχουν ρόλο και άποψη. Η εμπιστοσύνη του προέδρου στο πρόσωπό μου με γεμίζει αισιοδοξία και μου δίνει μεγάλη δύναμη να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει για την Άρτα και την Πατρίδα. Το μέλλον μας ανήκει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία του Ντίνου Παπαδημητρίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι απ' την τελευταία επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, στην Άρτα...

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TEΛEYTAIA NEA

TEΛEYTAIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

12200847
Σήμερα
Αυτή την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
143
4731
93564

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος