Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 19:25

Ο ΚΑΙΡΟΣ



Τέταρτο κόμμα με 8% το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 22:30
Βαθμολογήστε αυτό τo άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

 

Σοκ στην Ιπποκράτους 

 

 

 

Σοκ προκαλούν στην Ιπποκράτους τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τη Β' Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, για λογαριασμό του Star, το ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη περιφέρεια έρχεται τέταρτο κόμμα και λαμβάνει μόλις το 8% των ψήφων, λίγο πιο κάτω από την επιλογή «άλλο κόμμα» που συγκεντρώνει 8,1%.

Ειδικότερα, στην καταγραφή τάσεων από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, η ΝΔ συγκεντρώνει 13,6%, το ΚΚΕ 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8,4%, άλλο κόμμα 8,1%, το ΠΑΣΟΚ 8%,ο ΣΥΡΙΖΑ 7,3%, ο ΛΑΟΣ 4,3% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,4%. Μόλις 2% κερδίζει η Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 35,4%.

Επί των εγκύρων, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,5%, το ΚΚΕ 13%, η ΔΗΜ.Α.Ρ 11,5%, το ΠΑΣΟΚ 11%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10%, ο ΛΑΟΣ 6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 5% η Δημοκρατική Συμμαχία 3%, άλλο κόμμα 11% και η αδιευκρίνιστη ψήφος 11%.

1 Σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρέψου ότι έχεις συμπληρώσει σωστά τα πεδία με τον αστερίσκο (*).

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3109
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα29136
mod_vvisit_counterΑυτόν το μήνα76808
Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους